Pujangga KAKILENSA






Mieey dan Fitri berlatarbelakangkan sawah padi diwaktu senja dengan menggunakan teknik CLS.

-arjuna-

7 ulasan:

hizwan berkata...

pejuang tu kalu di tukar pada pujangga lagi cunn.. sebab ayat pejuang tu macam penah ku dgr geng mana ntahh

Jilie Baharin berkata...

dah mcm jet pejuang plak hehehehe, bleh jgk jadi model geng2 aku nih...hensem btui!

hizwan berkata...

yang hensem saja layak pegang title kaki lensa, tak gitu tuan terutama..

anyway camner set up lighting tu, crita skit.. aku bukan buleh tgk bab2 lighting ni..

Jilie Baharin berkata...

ya betul mr.juan,
siok wooo main lighting!

Your Average Mat berkata...

sempoi CLS tu. Tapi sunset lambat sangat, jadi malam pulak? hehehehe... #1 look nice..

fendi berkata...

wah sempoi laa cls.....

dafi berkata...

salam perkenalan bro...hai bila aku nk ada can berCLS plak... :-)